Timişoara Saracens Rugby câştigă turul barajului european: 36-23 cu Calvisano din Italia

Timişoara Saracens Rugby câştigă turul barajului european: 36-23 cu Calvisano din Italia

- in Locale, Sport, Stiri
0

Timişoara Saracens Rugby Club câştigă turul barajului european: 36-23 cu puternica echipă Calvisano din Italia, sâmbătă 9 aprilie. Bravo băieţi! În tribune au fost 3.000 de spectatori.

Meciul a început în forţă, dar timişorenii calcă strâmb, iar italienii lovesc în plin! Calvisano deschide scorul 0-3 scorul, printr-o lovitură de pedeapsă. Valentin Calafeteanu egalează tabela tot dintr-o lovitură de pedeapsă.  3-3 în debutul barajului european! Eseeeeeeu timişoara Saracens! Steve Shennan, aflat la a 50a selecţie la echipa timişoreană, interceptează spectaculos un balon şi reuşeşte să îl culce în terenul advers.  8-3 pentru Timişoara! Calvisano recuperează repede din handicap prin acelaşi Vlaicu. 8-6 pentru Timişoara.

Puţin mai târziu, Paula Kinikinilau plonjează! Eseu pentru Timişoara. Şi scorul devine 13-6 pentru ai noştri, iar la pauză tabela se schimbă: 16-6 scor la pauză în înfruntarea dintre TIMIŞOARA SARACENS şi RUGBY CALVISANO. Finalul de meci este apoteotic. Timişoara câştigă turul barajului european: 36-23! BRAVO BĂIEŢI!

“Mulţumim pentru susţinerea de astăzi! Împreună am obţinut victoria din turul barajului european, 36-23 împotriva celor de la Calvisano. A fost un meci de mare angajament şi uzură”, este mesajul clubului timişorean. Urmează returul !

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *