Timișoara iese din carantină

Timișoara iese din carantină

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Timișoara și comunele periurbane, Ghiroda, Moșnița Nouă, Dumbrăvița și Giroc ies din carantină. Decizia de ridicare a carantinei a fost luată astăzi în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

În cadrul CJSU Timiș nu s-a aprobat prelungirea măsurii de carantinare zonală, fiind exprimate 5 voturi pentru, 30 împotrivă și 3 abțineri.
De această dată am votat împotriva prelungirii măsurii de carantinare zonală, însușindu-mi propunerea DSP Timiș, considerând că măsurile restrictive stabilite recent la nivel național pot fi suficiente în contextul actual, în aceste localități, dacă vor fi respectate de către cetățeni. Efectele carantinei se vor vedea cel mai probabil și în următoarele zile, deoarece este cunoscut că efectele unei măsuri de carantinare se văd în timp. Trendul ascedent de la momentul intrării în carantină a fost mult încetinit și am ajuns pe un trend descrescător, fiind printre puținele județe din țară în această situație, în condițiile în care la nivel național a crescut mult numărul de cazuri de la data instituirii măsurii carantinării zonale pentru municipiul Timișoara și cele 4 localități”, scrie pe pagina sa de Facebook, prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *