Timișoara găzduiește un nou festival dedicat refugiaților. Când are loc

Timișoara găzduiește un nou festival dedicat refugiaților. Când are loc

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Timișoara va găzdui, în această lună, un nou festival dedicat refugiaților. Este vorba de Timișoara Refugee Art Festival – TRAF, care se va desfășura sub egida „#BetterTogether”, în perioada 17 – 20 iunie, în mai multe locații din oraș. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul șase și este organizat de Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale.

Răspunsul societății civile față de criza refugiaților nu a fost niciodată mai prompt și călduros decât în acest an. Considerăm că acest lucru merită sărbătorit! Invitația LOGS – Grup de Inițiative Sociale este de a continua să fim împreună alături de refugiați, indiferent de unde vin aceștia. Vă propunem patru zile de întâlniri culturale pentru a descoperi prin teatru, muzică, film, ilustrație, artă contemporană și artă culinară cine sunt cei care au fost nevoiți să o apuce pe diferitele rute migratorii și cum putem să le facem viața mai bună atunci când drumurile ni se intersectează”, transmit organizatorii.

Festivalul culminează, în 20 iunie, cu Ziua Mondială a Refugiatului. Programul detaliat al evenimentului va fi anunțat în curând.

Timișoara Refugee Art Festival – TRAF este primul și singurul festival de artă din Europa de Est cu și despre refugiați. Evenimentul este finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *