Transsexualii (shemalle) reprezintă o categorie sexuală de nişă, cel mai greu de acceptat de percepţia comună actuală. Ei au un mod de viaţă extrem de tăinuit, dar, când intră pe piaţa foarte vastă a sexului, din Timişoara, pot obţine venituri exorbitante. Și asta chiar dacă nu sunt transsexuali adevărați…
Fantezii bolnave…
Existenţa unei femei cu penis reprezintă o fantezie pentru unii depravaţi, dar şi un şoc pentru majoritatea populaţiei, de aceea este privit ca un lucru tabu. Evident că ceea ce este rar este şi scump, iar cererea poate creşte, dacă shemale-ii decid să îşi vândă trupul la mica publicitate. Mulţi bărbaţi cu fantezii sexuale extreme sunt dornici de a fi penetraţi de o “ea” cu penis. Majoritatea tinerilor deveniţi “shemalle” care fac prostituţie în capitala Banatului nu au făcut tratamente hormonale, pentru a le creşte sânii în mod natural, ci s-au dus la chirurgul estetician şi şi-au implantat silicoane, plătind 3.000 de euro. Atât.
Țeapa de la locul faptei
În Timişoara, oferta de transsexuali este relativ redusă pe paginile de mică publicitate. Cererea nu este deloc de neglijat. Foarte mulți shemalle sunt în trecere prin oraşul de pe Bega, pentru a testa cererea. Preţul este destul de piperat, 200 -250 de lei pentru o finalizare sau, în unele cazuri, pentru o oră. Mulţi se dau tranşi, când de fapt sunt băieţei travestiţi. Îşi pun pantofi cu toc, se epilează, îşi „montează” sutiene cu câlţi şi perucă. Se fardează grosier pe faţă cu mult fond de ten pentru a-şi ascunde urmele perilor de pe barbă şi vorbesc piţigăiat. Când clientul ajunge la faţa locului, trans-ul nici nu se dezbracă complet. 90% dintre aceştia dintre așa-zișii transsexulai care fac prostituţie sunt doar o farsă grosolană.
Anunțuri cât mai îmbietoare
Iata cun sună chemarea pe paginile de mică publicitate a acestor tranşi, existenţi pe piaţa sexuală din Timişoara:
“Cel mai bun sex oral este oferit de transsexuali. Vino şi încearcă cea mai inedită experienţă din viaţa ta! Dotată 18 cm reali, pot finaliza, 27 ani, 70kg, 1,79 cm (fără tocuri), sâni naturali nr. 2, activă-pasivă, oral, anal, 69, deeptroth. Mai multe poze pe Facebook, dar nu conversez pe facebook. Detalii doar la tel. Nu deranja inutil. Kisses Andreea”.
Altă chemare: “Shemalle brunetă, dotată 20 cm, mai mult activă, ofer celor interesaţi servicii de escort, masaj de relaxare şi erotic, dominare soft-hard plus multe alte fantezii în limita bunului simţ. Poze reale 100%. Rog seriozitate şi discreţie. Pentru mai multe detalii, contactaţi-mă. Îmi rezerv dreptul de a selecta partenerul. Program zilnic între orele 10:00-24:00”.
Un alt anunț care se dorește să atragă este cu dute-vino. “Transsexuală siliconată 100% poze reale….. sexy, feminină şi atrăgătoare, sunt gata să te conduc pe culmile extazului până la ultima picătură de plăcere. Încearcă-mă şi ve şti că ai atins imposibilu. Sunt irezistibilă şi gata să-ţi răsfăţ plăcerile aşa cum îţi doreşti. Discreţie garantată”. În continuare pentru a fi mai convingătoare, ştiind că sunt multe ţepe, această shemalle insistă: “Repet, anunţ real, nu fals, poze reale. Sunt transexuală, nu, travestită. Pozele îmi aparţin. Atenţie băieţi la anunţurile false. Să fiţi atenţi unde şi la cine mergeţi!”
Despre transsexuali…
În lume exista circa 20.000 de persoane pe an care vor să-și schimbe sexul, nefiind nici bărbați, nici femei. Există și un pionier al chirurgiei transsexuale, un doctorul din Casablanca, care are la activ 800 de operații reușite, din 1966 când au început aceste intervenții. În Noua Zeelandă, există primul primar transsexual ales din lume. De asemenea, Marea Britanie are primul transsexual în rândurile armatei.
Transsexualitatea este o tulburare de identitate care se caracterizează prin manifestarea dorinţei de apartenenţă la sexul opus anatomic. De exemplu, o persoană identificată la naştere ca fiind de sex feminin, care a trăit şi a fost percepută de ceilalţi ca o persoană de sex feminin, poate avea dorinţă de a fi considerată şi recunoscută că bărbat. În cazul în care această aspiraţie este puternică şi persistenţa au loc schimbări (de la modul de a se îmbracă până la intervenţii chirurgicale) pentru a avea cât mai multe lucruri în comun cu persoanele de sex masculin. Cu alte cuvinte, va alege să trăiască într-un stil apropiat genului perceput mai intens la nivel mental, conform sfatulmedicului.ro
Prevalenţa transsexualităţii este dificil de evaluat deoarece doar o parte din aceste persoane urmează un tratament (numărul fiind este dependent de etosul socio-cultural). Cu toate acestea, se estimează că 1 bărbat din 100.000 doreşte să fie femeie, iar 1 femeie din 400.000 doreşte să fie bărbat. În Anglia, raportul este de 1 la 30.000 respectiv 1 la 100.000. În Suedia cifrele sunt de 1 la 37.000 şi respectiv de 1 la 103.000. Raportul ar fi de 3 la 1 – bărbaţii care doresc să fie femei faţă de femeile care doresc să fie bărbaţi.
Transsexualitatea este un fenomen prezent de-a lungul istoriei, care s-a manifestat în mai multe societăţi. Progresele din ultimele decenii în domeniul ştiinţei medicale au făcut posibilă tranziţia de la un gen la altul cu ajutorul hormonilor şi chirurgiei.