Timişoara – El Dorado erotic: Show lesby – provocarea momentului, în Banat

Timişoara – El Dorado erotic: Show lesby – provocarea momentului, în Banat

- in Locale, Slider, Stiri
0

Fără îndoială că tinerele care îşi vând trupul pe bani grei pe piaţa prostituţiei din Timişoara ştiu că una dintre cele mai mari provocări pentru bărbaţi este să vadă două femei făcând dragoste între ele. De aceea în competiţia acerbă unele fetiţele au făcut echipă câte două şi pe lângă prestaţiile sexuale clasice oferă şi show lesby real.

Este o ofertă de milioane la propriu, iar pentru asta trebuie să plăteşti în plus. Preţul trece de 350 de lei (3,5 milioane lei vechi). Mai mult, de parcă asta nu ar ajunge, tinerele plusează şi oferă ceea ce foarte mulţi masculi visează: sex anal. În mod surpinzător, oferta nu intră la suprapreţ. Există domniţe care pentru o sută de lei oferă sex normal, oral şi anal. Show-ul lesby intră la VIP, să zicem aşa, adică trebuie să decartezi în plus.

Să dăm câteva exemple unde echipe de tinere lucrează la patru mâini şi oferă show lesby real:

„Bună! Suntem două tinere sexy şi jucăuşe te invităm la noi acasă să îţi petreci clipe de neuitat alături de noi ! Suntem atrăgătoare şi oferim sex oral cu finalizare, sex normal, show lesby real, masaj erotic şi de relaxare plus alte fantezii. Poze 100% reale”.

Alte două tinere care recunosc că sunt bisexuale oferă fantezii sexuale la discreţia clientului, într-o manieră ghiduşă şi provocatoare.

„Suntem 2 fete jucăuşe şi bisexuale…. Te-ai putea vedea lângă noi în pat? Ţi-am oferi nişte clipe unice şi suntem sigure că te-ai mai întoarce. Pentru noi, ceea ce facem, este o plăcere ! vino, simte-te bine lângă noi… Suntem deschise şi fanteziilor. Ne găsiţi la nr de telefon….. în fiecare zi, preferabil spre după-masă. Vă pupăm!”

O tânără îşi arată talentul literar într-o chemare delicioasă şi excitantă. „Îmi plimb mâinile pe corpul lui, cu greu îmi desprind buzele de ale lui, dar numai pentru a-l putea dezmierdă cu ele. Îi simt mâinile pe corpul meu, mă mângâie cu o pasiune care mă aprinde. Mă face nerăbdătoare să-l simt din nou în mine. Mă las jos şi îi cuprind organul întărit de dorinţă cu buzele mele dornice să-i simtă gustul. Mă joc cu limba, îl ling încet şi savurez. Văd că-i place, dar nu e de ajuns, vrea mai mult, vrea nebunie!”

Sexul anal reprezintă o provocare de sex extrem pentru mulţi bărbaţi şi pentru multe femei să zicem normale, dar nu şi pentru tinerele care vor să scoată bani din această practică. Sexual anal devine sex sportiv şi chiar banal, atunci când banii șterg orice prejudecată şi ruşine. Fetiţele au făcut o ofertă la pachet cu sexul oral şi normal şi clientul nu trebuie să plătească nimic în plus. Totul la 100 lei. Denisa zice că are şi o locaţie curată. „Denisa, ofer anal poze reale 100%,. 50 finalizarea şi 100 ora! Sunt brunetă focoasă 1,63, 60 kg, sâni nr. 3. Ofer locaţie curată discreţie ofer oral, anal, normal. Nu răspund la nr. ascuns, bip, sms sau nr. de fix. Poze reale 100%!”

Altă fetiţă se declară nimfomană şi perversă în pat. Şi oferă tot tacâmul, inclusiv sex anal: „BRUNETĂ sexi cu forme apetisante. Te aştept pentru a te satisface pe deplin, cu mine fanteziile devin realitate, anal, oral, normal, 69, cunilinguss masaj erotic. Satisfacţia este garantată. Sună-mă, nu rasp la nr privat REALĂ 100%!”. Alta se consideră tot nimfomană, fiindcă ştie că asta place masculilor şi îi provoacă.

„Nimfomană!!! HAI să mă simţi, dacă vrei un oral adânc şi umed, sex normal în orice poziţie, anal, ador 69, masaj, nu trebuie decât să mă suni, igienă şi discreţie!”

 Ce sun specialiştii despre practicile lesby (adică homo).

Bărbaţii ajung la orgasm, în timpul partidelor de sex cu o parteneră stabilă, în 85% dintre cazuri, comparativ cu 63% dintre cazuri când vine vorba despre femei, însă lesbienele au mai multe şanse de a atinge punctul culminant, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk

Bărbaţii au mai multe şanse de a avea un orgasm în timpul partidelor de sex, dar femeile se bucură de o varietate mai mare a senzaţiilor în timpul punctului culminant, potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii americani asupra a peste 6.000 de persoane (bărbaţi şi femei) neimplicate într-o relaţie de lungă durată, cu vârsta între 21 şi 65 de ani, luând în calcul şi orientarea sexuală a participanţilor.

Voluntarii au primit un chestionar în care li se cerea să completeze sexul, orientarea sexuală asumată şi cât de des ajung la orgasm când fac sex cu un partener familiar. Cercetătorii au ţinut cont doar de datele oferite de voluntarii care fuseseră activi din punct de vedere sexual în ultimele 12 luni.

Studiul, efectuat de cercetători de la Indiana University şi publicat în Journal of Sexual Medicine, a descoperit că barbaţii ajung la orgasm, în medie, în 85% dintre cazuri, atunci cand fac sex cu un partener cunoscut sau o parteneră cunoscută. În cazul femeilor, acest lucru se întâmpla în doar 63 la sută dintre cazuri.

“În ciuda progreselor recente în înţelegerea variaţiilor privind orgasmul, se ştiu foarte puţine lucruri despre raportul dintre orientarea sexuală şi ocurenţa orgasmului la bărbaţi şi femei”, spun cercetătorii.

Studiul a arătat că, pentru femei, probabilitatea de a experimenta un orgasm este influenţată de orientarea sexuală, lesbienele având mai multe şanse de a avea orgasm în timpul sexului, faţă de heterosexuale sau bisexuale. Astfel, probabilitatea de a avea orgasm în cazul lesbienelor este de 75%, procentul fiind de 62% pentru bisexuale şi 58% pentru femeile heterosexuale. În cazul bărbaţilor, orientarea sexuală nu a influenţat probabilitatea de a avea un orgasm.

Specialiştii susţin că unul dintre motivele pentru care lesbienele ajung mai des la orgasm este acela că partidele de sex durează mai mult în cazul lor, potrivit unor studii anterioare referitoare la durata partidelor amoroase. Un alt motiv ar fi acela că femeile se simt mult mai confortabil şi în control când este vorba despre corpul feminin.

“Datele obţinute în urma acestui studiu pe un număr mare de voluntari neimplicaţi într-o relaţie stabilă sugerează că femeile, indiferent de orientarea sexuală, au experienţe mai puţin previzibile, dar mai variate, când vine vorba de orgasm, şi că, spre deosebire de bărbaţi, probabilitatea de a ajunge la orgasm, în cazul femeilor, ţine şi de orientarea sexuală”, au concluzionat cercetătorii. Surse: MediafaxDaily Mail

Ce spun specialiştii despre sexul anal?

Sexul anal este considerat a fi o practică sexuală ce implică riscuri multiple, iar sexul anal neprotejat prezintă cel mai mare risc pentru sănătate, din următoarele motive: vulnerabilitatea ţesuturilor din zona anală; – riscul de fisurare a anusului în momentul penetrării;  risc crescut de sângerare în timpul actului sexual;  distrugerea muşchilor sfincterului;  risc de incontinenţă sau şi prolaps anal.

Sexul anal predispune partenerii la două mari riscuri principale: infecţii – prin prisma numărului mare de microorganisme infecţioase care se regăsesc exclusiv în acesta zona a corpului – şi vătămări fizice ale anusului-rectului –explică sfatulmedicului.ro. Frecvent, sexul anal este asociat cu hemoroizii, prolapsul anal, fisură anală, durere ano-rectală, ulcer anal. BTS – Boli transmisibile sexual.

Sexul anal neprotejat este considerat a fi comportamentul sexual cu cel mai ridicat risc de transmitere a virusului HIV – în condiţiile în care unul dintre parteneri este infectat. De asemeni, actul sexual anal fără măsuri de protecrie – prezervativ – supune ambii parteneri unui risc crescut de transmitere a bolilor sexuale. Prezervativul oferă o bună protecţie împotriva HIV – transmis prin intermediul fluidelor din corp, infecţiei cu HPV şi herpesului, care pot fi transmise prin intermediul contactului cutanat (pielii). Cu toate acestea, este important de conştientizat faptul că aceste boli pot fi transmise (în rare cazuri) şi în prezenţa prezervativului, întrucât acesta nu poate oferi acoperire întregilor suprafeţe care intră în contact.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *