Timişoara – El Dorado erotic. Partide de sadomasochism de la 100 de euro în sus

Timişoara – El Dorado erotic. Partide de sadomasochism de la 100 de euro în sus

- in Actualitate, Locale, Recomandari
0

Sadomasochismul înseamnă, înainte de toate, un joc sexual pervers şi dur, de cele mai multe ori sângeros, care se lasă cu rănirea mai tare sau mai uşoară a sclavului, de către stăpân. În mod surprinzător, în acest joc actul sexual efectiv este inexistent. Satisfacţia supusului provine în primul rând din durerea şi umilinţa la care este supus de parteneră numită şi domina.  La Timișoara plăcerile sado-maso se vând pe Internet. Oferta nu este foarte mare, dar destul de variată. Prețurile mai piperate ca la alte categorii de persoane ce se prostituează pe paginile de mică publicitate, pornesc de la 100 de euro.

Oferte și… oferte

Există nenumărate exemple concrete de indivizi care caută partenere cărora să li se supună trup şi suflet, adică să fie tranformaţi în sclavi, în Timişoara, de astăzi. La fel există și stăpâne care își oferă serviciile. “Satisfac. persoane. interesate. ofer. oral. anal. fisting. uro. anilingus. travesti. la cerere. accept. dominare. am. şi. jucarii”. Și o shemalle se vinde prin intermediul Internetului susținând că oferă prestații sado-maso. “Shemalle brunetă, dotată 20 cm, mai mult activă, ofer celor interesaţi servicii de escort, masaj de relaxare şi erotic, dominare soft-hard, plus multe alte fantezii în limita bunului simţ. Poze reale 100%, rog seriozitate şi discreţie. Pentru mai multe detalii, contactaţi-mă, îmi rezerv dreptul de a selecta partenerul. Program zilnic între orele 10:00-24:00!”.

Un alt bărbat acceptă să fie dominat. “Bărbat bine dotat satisfac orice fantezie doamnelor şi domnişoarelor şi mai ofer plăceri stăpânelor, eu ca sclav şi accept şi cupluri de femei mai multe detalii sunaţi la nr…. ofer discreţie şi seriozitate şi igienă maximă”. Încă unul și mai slugarnic… “Sunt un sclav cuminte şi ascultător, cât se poate de atent la doamna care ar vrea să-i fiu supus 34/1.80/95 kg. Execut orice comandă”.

Următorul anunţ este de-a dreptul comic: “Plătesc fete slăbuţe în blugi să mă lovească la testicule!”.

 Stăpânele rare, dar versate

Nu lipsesc mesaje ale stăpânelor către sclavi: “Dră siliconată, perversă şi obrăznicuţă, te aştept să ne jucăm. Sunt şi stăpână (BDSM), doar pentru cunoscători. Ex: uro, skato. fissting, role play, supunere, feminizare, penetrare etc”.

Încă un anunţ artistic de la o domina care pare că ştie ce spune: „BDSMeste un joc al minţii, erotic, vulgar. Totodată cu multă imaginaţie şi extaz. Fanteziile netrăite le poţi descoperi în şedinţa mea, fără fantezie, nu exişti. Asistenta mea te va umili sexual…sună-mă acum…. sub biciul meu vei afla ce înseamnă umilinţa, supunerea şi dominarea. Accesorii şi tot ce te face să fii viu. Dacă vrei să fii sclavul MEU, vino la PICIOARELE MELE şi vei simţi că exişti”.
De obicei, stăpânele sunt la mare cautare în Timişoara, dar sunt relativ puţine. Cele mai multe sunt în trecere pe aici, testează piaţa şi, dacă nu le iese banul, pleacă. Raiul stăpânelor şi al sclavilor se află în Bucureşti. A fi stăpână înseamnă artă, dar şi muncă. De aceea şi preţul este piperat. Aceste jocuri sado-maso au loc numai pe bani. O şedinţă ajunge la ceșl puțin 100 de euro și poate depăși 500 în condiții speciale. Nici sclavi adevăraţi nu sunt în Timişoara. Majoritatea sunt numai de conjunctură. Pentru 90% dintre masculii dornici de a fi supuşi, bătuţi şi călcaţi în picioare de o stăpână jocul BDSM sau sado-maso reprezintă numai o fantezie. De aceea nici nu stau mult timp stapânele în Timişoara. Nu există încă o piaţă formatată.

Totul despre sadomasochism

Sadomasochismul este acătuit din două cuvinte, care sunt numele proprii ale două persoane ce au trăit în secolele trecute (Marchizul de Sade, în Franţa, și Sacher Masoch, în Austria). Sadomasochismul este o perversiune sexuală prin care satisfacția se obține prin durerea provocată de acțiuni agresive. Sacher-Masoch Leopold, cavaler von (1836-1895), a fost scriitor austriac. Autor al unor romane în care erotismul e asociat cu suferința fizică („Venus în haină de blană”, „Messalinele Vienei”). Numele său a fost atribuit masochismului.

Marchizul de Sade s-a născut la Paris în 1740. El provenea din clasa superioară a societăţii franceze, din aristocraţie. A avut o viaţă sexuală libertină, perversă și foarte violentă. De aceea el a ajuns şi la puşcărie, în celebra Bastilia, unde a scris mai multe cărţi de mare succes, unde dominau perversiunile bazate pe violenţa sexuală. Sadismul este o perversiune sexuală manifestată prin plăcerea de a supune partenerul la suferințe fizice și psihice.

BDSM este un acronim pentru “bondage şi disciplină”, “dominare şi submisie”, dar şi pentru sado-maso (SM). Iată cum explică bdsm.ro: „Sadomasochismul poate fi greu de înţeles pentru majoritatea persoanelor, iar pentru unii poate părea chiar înspăimântător. Pentru persoane care preferă o relaţie de tip “vanilla”, fără kink-uri, poate părea ciudat că unora le place să fie biciuiti, legaţi inconfortabil de o cruce, bătuţi cu nuiaua sau torturaţi în alte moduri. În aceeaşi măsură, poate părea chiar deranjant să se imagineze drept persoană care găseşte plăcere în a provoca sau a primi durere. Majoritatea cataloghează aceste practici destul de tranşant: “Este periculos!”

Este adevărat că unele practici sexuale pot fi periculoase, iar oamenii ar trebui să îşi ia măsuri de siguranţă şi de precauţie când încearcă ceva nou, pentru a se asigura că nu li se întâmplă nimic rău. Însă, oamenii se pot răni în orice tip de activitate din viaţă de zi cu zi sau în practicarea unor hobby-uri (scufundări, căţărat etc.). Nici măcar moartea în timpul actului sexual nu este neobişnuită de la o anumită vârstă.

Ce este perciulos în BDSM

Deci ce este periculos în BDSM? Este periculos pentru că nu e bun pentru sănătatea noastră, pentru că e “anormal” şi ameninţător asupra iubirii şi sentimentelor? Este BDSM-ul doar pentru deviaţi ce nu pot iubi sau este doar un alt mod de a iubi? Înainte de a răspunde la aceste întrebări, nu consideraţi că ar fi mai bine să va informaţi mai întâi?

Marchizul de Sade este cu siguranţă cea mai cunoscută figura când vorbim de durere şi sex. Cu o filosofie de viaţă ce o localizăm şi în propriile cuvinte, Sade este văzut de unii că un tiran şi cel mai mare degenerat din istoria şi literatură franceză, în timp ce alte voci spun că de fapt Sade este iniţiatorul libertăţii sexuale, şi adesea este şi a fost omagiat că cel mai liber spirit care a trăit vreodată. Unii istorici îi constesta o existenţa atât de macabră precum este menţionată în istorie – explică profadesex.com.
,,Toată fericirea omenească stă în imaginaţie şi individul nu are acces la ea, decât dacă da frâu liber tuturor capriciilor. Persoană cea mai fericită este cea care dispune de cele mai multe mijloace că să-şi satisfacă poftele…Pentru a şti ce e virtutea, trebuie întâi să cunoaştem viciul. Dacă îţi plac viciile atunci înseamnă că natură te-a vrut vicios şi ar fi un viciu să nu fii astfel”, spune cu convingere Marchizul de Sade.

foto: discovery-zone.com