Timişoara Capitală Culturală, în 25 de imagini – „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”

Timişoara Capitală Culturală, în 25 de imagini – „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”

- in Actualitate, Cultura, Locale, Stiri
0

Campania #TM2021, desfăşurată de Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană pe platforma Instagram, s-a încheiat la finalul lunii august. Respectând planul iniţial, din cele peste 600 de fotografii adunate sub hashtag-ul #TM2021, au fost alese 25 dintre cele mai reprezentative pentru oraş pentru a face parte din expoziţia de fotografie „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”.

Joi, 17 septembrie 2015, de la ora 18:00, Asociația Timișoara – Capitală Culturală 2021 va organiza vernisajul expoziției „TM2021, cultura prin ochii timișorenilor”, la cafeneaua Klapka (str. Augustin Pacha nr. 8). Expoziția va cuprinde 25 de fotografii realizate de timișoreni utilizatori de Instagram care au surprins fragmente de cultură timișoreană și le-au postat pe rețeaua de socializare folosind hashtagul #TM2021.

În deschiderea evenimentului vor vorbi Simona NEUMANN – director executiv al Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, Gheorghe ŞFAIŢER – profesor la Facultatea de Arte şi Design din Timișoara și Flavius NEAMCIUC – fotograf timișorean care a susținut campania prin fotografiile realizate de el. Expoziția va fi deschisă publicului spre a fi vizitată până la data de 1 octombrie 2015, iar intrarea este liberă.

Despre Campania #TM2021:

Campania #TM2021 s-a desfășurat pe o durată de patru luni și a adunat peste 600 de fotografii, de la mai mult de 50 de utilizatori de Instagram. Sub hashtagul #TM2021 se regăsesc clădiri, întâmplări, străzi, oameni, cafenele, momente sportive, evenimente și alte lucruri care alcătuiesc cultura orașului. În perioada menționată, pe contul de Instagram al asociaţiei au fost postate fotografii-exemplu, iar o dată pe săptămână a fost aleasă cea mai reprezentativă fotografie, care a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană şi pe contul de Instagram al acesteia

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *