Timişoara Capitală Culturală Europeană a organizat TM2021 Café Cultural II. Iată calendarul candidaturii în 2016

Timişoara Capitală Culturală Europeană a organizat TM2021 Café Cultural II. Iată calendarul candidaturii în 2016

- in Locale, Social, Stiri
0

Luni, 23 mai, Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană a organizat Cafeneaua Culturală II TM2021, iar cu acest prilej Simona Neumann, directorul asociaţiei, a prezentat şi programul de candidatură.

Astfel, în 12 august, va fi depus dosarul final, iar între 8 -12 septembrie, la Timişoara, vor fi prezenţi membrii juriului pentru a vedea cu ochii lor realizările de aici. Între15 -16 septembrie, va avea loc la Bucureşti interviul final, când se va decide oraşul care va fi Capitală Culturală Europeană în 2021. „Însoţirea Timişoarei de către Arad este un câştig pentru cele două oraşe. Apropierea dintre cele două localităţi, legăturile care există între oamenii de cultură, între artişti şi în domeniul universitar, toate sunt atuuri care vor aduce un plus candidaturii Timişoarei”, a spus Simona Neumann, directorul asociaţiei.

TM2021 Café Cultural II are scopul abordarea temelor europene şi găzduirea dialogului deschis în ceea ce priveşte finalizarea programului cultural propus în dosarul de candidatură, vine în continuarea primei ediţii ce a fost organizată la finalul lunii martie şi a procesului participativ care a dezvoltat candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa coordonatorilor programului artistic TM2021, a curatorilor proiectelor propuse şi a invitaţilor europeni cu experienţă pe programul de Capitală Europeană a Culturii.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *