Timişoara Business Days: ediţie aniversară – şase ani

Timişoara Business Days: ediţie aniversară – şase ani

- in Actualitate, Business, Locale, Stiri
0

Ediţia 22 Business Days ce va avea loc la Hotel Senator şi Expovest din Timişoara este o ediţie aniversară –vor fi sărbătoriţi 6 ani de la prima ediţie Business Days.

Peste 56% dintre participanţi la Timişoara Business Days 2016 consideră că în urmă fructificării oportunităţilor generate de participarea lor la un eveniment Business Days a generat vânzări de cel puţin 2.500 euro, ceea ce echivalează cu un ROI de cel puţin 1 la 20, adică pentru fiecare leu investit au reuşit să genereze cel puţin 20.

Temele manifestărilor din cadrul unui eveniment Business Days sunt alese cu grijă şi ţin cont de concluziile unor cercetări efectuate înainte de fiecare eveniment, de aici şi relevanţă şi utilitatea acestor evenimente şi succesul implicit. 98% dintre cei care au fost la un eveniment Business Days în trecut doresc să revină la o ediţie viitoare, pentru că sunt 100% convinşi că timpul şi banii lor au meritat să fie investiţi în acest eveniment.

Evenimentele Business Days sunt considerate cele mai relevante evenimente din România în special datorită numărului mare de speakeri valoroşi, a diversităţii acestora, atât că experienţă cât şi domenii din care provin şi a grijei cu care acest speakeri sunt aleşi şi alocaţi în manifestări în care experienţă şi competenţă lor este de maximă relevanţă.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *