Timișeni, evitați vama Nădlac II. Sunt cozi uriașe

Timișeni, evitați vama Nădlac II. Sunt cozi uriașe

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
nadlac

În cazul în care doriți să ieși din țară cu mașină, vă recomandăm să evitați vama Nădlac II, din județul Arad. Începând de ieri, punctul de trecere a frontierei din vestul țării a fost luat cu asalt de un număr uriaș de români care se întoc la muncă în străinătate după ce și-au petrecut concediul în România.

Reprezentanții Poliției de Frontieră informează că, pentru fluidizarea traficului, s-a suplimentat numărul polițiștilor, iar infrastructura punctelor de frontieră este folosită la maxim.

Cele mai mari valori de trafic sunt înregistrate, în acest moment, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, jud. Arad, unde, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate formalităţile de frontieră pentru un număr de aproximativ 12.000 autoturisme și peste 46.000 de persoane din care aproximativ 7.600 autoturisme și 34.600 persoane numai pe sensul de ieşire din ţară.

Astăzi, la vama Nădlac II se așteaptă chiar și peste patru ore pentru control, fiind formate cozi de mașini uriașe pe sensul de ieșire din țară.

În condiţiile în care, conform estimărilor, cel mai tranzitat punct de trecere de la frontiera cu Ungaria este P.T.F. Nădlac II- Csanadpalota, pentru evitarea aglomerărilor, recomandăm participanţilor la trafic utilizarea şi celorlalte puncte de frontieră aflate în zona de competență. Participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicaţia Trafic On-line, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp“, a informat Poliția de Frontieră.