Timfloralis: Timișorenii, invitați la un ceai pe o canapea de mușchi, alături de o aristocrată. Cum arată pădurea din Piața Operei FOTO

Timfloralis: Timișorenii, invitați la un ceai pe o canapea de mușchi, alături de o aristocrată. Cum arată pădurea din Piața Operei FOTO

- in Actualitate, Locale, Stiri
0
timfloralis

Spectacol în centrul Timișoarei, în aceste zile. Asta pentru că Piața Victoriei s-a umplut de cupole din flori naturale de toate culorile. Mai mult, pe platoul din fața Operei a apărut o “pădure” din copaci realizați din mușchi verde și flori naturale. Însă, punctul de atracție din centrul orașului este o tânără aristocrată care își savurează “ceaiul” pe o canapea de mușchi. Femeia din plastic este îmbrăcată într-o rochie din plante, dar și cana de ceai.
timfloralis

Orașul este inundat de mii de flori în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Timfloralis, organizat de Primăria Timișoara, care are loc în perioada 22 – 24 aprilie. Timfloralis aduce împreună designeri, arhitecți, peisagisti, floristi internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a da grandoare acestui festival, de a sensibiliza vizitatorii și de a învăța oamenii să conștientizeze adevărata valoare a florilor.
timfloralis

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale, workshop-uri, lucrări cultural – artistice, parada modei, spectacole, demonstrații, proiecte, evenimente dedicate copiilor, standuri de vânzare și delicatese culinare.

Programul Festivalului Timfloralis poate fi consultat AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *