Tidyșoara ecologică – pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană

Tidyșoara ecologică – pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

În 14 mai, 1000 de timișoreni voluntari se vor aduna pentru a curața orașul și localitățile periurbane de gunoaiele aruncate tot de timișoreni, dat fiind că Timișoara a câștigat titlul de Capitală Culturală Europeană.

“În 14 mai, vom avea o acțiune concertată a voluntarilor și a autorităților locale. Avem o deschidere totală din partea primăriilor din zona mitropolitană, periurbane. De asemenea, avem deschiderea maximă din partea domnului primar Nicolae Robu, a Direcției de Mediu și a Poliției Locale. Ne vom întâlni în comune, iar în Timișoara pe cartiere. Dacă iubești ordinea, curățenia, natura, spiritul de echipă, voluntariatul și vrei să te bucuri de cel mai curat oraș din România, ești persoana potrivită să te alături acțiunii! Vom fi peste 1.000 de persoane care vom acționa sincron! Te așteptăm să ni te alături și tu”, îndeamnă Beniamin Muj, coordonatorul acțiunilor și inițiatorul proiectului ecologic Tidyșoara.

Va fi curățată Timișoara, împrejurimile și comunele periurbane (Dumbrăvița, Moșnița, Ghiroda, Giroc), într-o singură zi! Vor fi  strânse PET-uri, pungi, doze de aluminiu, sticle, hârtii și cartoane.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *