Ti se intoarce stomacul. Imaginile care au determinat OPC Timis sa inchida o firma care livra mancare la copii si bolnavi

Ti se intoarce stomacul. Imaginile care au determinat OPC Timis sa inchida o firma care livra mancare la copii si bolnavi

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Timiș au luat decizia de a închide urgent o firmă de catering din Timișoara. Angajații instituției au efectuat un control la societatea comercială, iar ceea ce au descoperit în bucătărie i-a îngrozit.

Este vorba de produse alimentare depozitate pe jos, igrasie și o mizerie cruntă. Imagini cu condițiile improprii în care se gătea mâncarea, care ajungea inclusiv la Spitalul Oncohelp, în care sunt internați bolnavi de cancer, dar și la mai multe grădinițe din Timișoara, au fost făcute publice de șeful OPC Timiș.

Inacceptabil!!!! Aici și așa se prepară mâncarea pentru bolnavii unui spital de oncologie din Timișoara, pentru copiii din grădinițe și pentru clientii unui renumit hotel de patru stele din centrul orașului Timișoara“, a scris pe Facebook Sorin Claudiu Susanu, comisarul șef al OPC Timiș.

Publicată de Sorin Claudiu Susanu pe Marţi, 26 martie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *