TERIFIANT Tânăr de 17 ani din Banat, OMORÂT cu bâte și topoare, în urma unor postări pe Facebook

TERIFIANT Tânăr de 17 ani din Banat, OMORÂT cu bâte și topoare, în urma unor postări pe Facebook

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
crima

Crimă cumplită în Banat, sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani a fost omorât în bătaie de către un coleg de clasă și tatăl acestuia, care l-au lovit cu topoare și bâte până n-a mai mișcat. Scena șocantă s-a petrecut în mijlocul drumului, în Bocșa, județul Caraș-Severin, la 200 de metri de sediul poliției din oraș.

Scandalul ar fi izbucnit după ce cei doi tineri, colegi de clasă, s-au certat pe Facebook din cauza unei fete. Sâmbătă seara, tânărul mort și fratele său au mers la locuința criminalilor, pentru a clarifica lucrurile. Doar că colegul de clasă a ieșit din casă însoțit de tatăl său, cei patru au început să se certe și a început o urmărire de la poarta casei până la o intersecție de drum, de aproximativ 30 de metri, scrie Info CS.

Martorii povestesc că tânărul de 16 ani și tatăl său au tăbărât pe băiatul de 17 ani, pe care l-au lovit cu topoare și bâte, l-au lăsat într-o baltă de sânge și au dispărut.

Acesta a fost transportat în comă și cu hemoragie masivă la spitalul din Reșița, unde a murit după câteva minute. Cei doi criminali s-au ascuns într-o anexă a casei, însă au fost găsiți de polițiști, fiind duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *