Terenul sintetic nu mai este parcare pentru politistii locali. Decizia primarului Robu

Terenul sintetic nu mai este parcare pentru politistii locali. Decizia primarului Robu

teren electrica

Lovitură pentru polițiștii locali care și-au parcat cu tupeu mașinile pe un teren sintetic al bazei sportive Electrica, aflat lângă sediul instituției. Primarul Nicolae Robu a luat decizia ca acest teren să poată fi folosit în continuare de către copiii care se antrenau pe el. Totul după ce mai mulți părinți și copii s-au plâns de mai multe ori în ședințele Consiliului Local Timișoara că nu mai au unde să se antreneze.

Edilul-șef a susținut că a fost informat că terenul nu era utilizat. Astfel, în urmă cu câteva zile, Robu a mers pe teren să vadă care este situația exactă și a aflat că de fapt terenul era folosit de foarte mulți copii.

Prin urmare, miercuri, 29 mai, în plenul Consiliului Local Timișoara, a solicitat anularea hotărârii prin care terenul a fost transferat de la STPT la Poliția Locală pentru a fi transformat în parcare. “În ultimul plen, m-ați mandatat să mă informez personal cum stau lucrurile la baza sportivă Electrica. Am făcut acest lucru și am constatat că ea este folosită, chiar foarte bine folosită. Concluzia mea este că nu e bine să îi schimbăm destinația, este bine să o păstrăm ca bază sportivă. Vă îndemn să renunțăm la hotărârea anterioară, să nu o păstrăm, și să căutăm o altă soluție pentru Poliția Locală, care necesită și ea să fie ajutată. Vă propun să anulăm efectele hotărârii anterioare, astfel încât acolo să rămână bază sportivă”, a spus primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *