Terenul pe care va fi realizată Sala Polivalentă a Timișoarei, în aer

Terenul pe care va fi realizată Sala Polivalentă a Timișoarei, în aer

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Nu a fost stabilit nici în acest moment terenul pe care va fi realizată Sala Polivalentă a Timișoarei. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a spus că cel mai probabil Compania Națională de Investiții va lua o decizie în această toamnă. Între timp, Primăria Timișoara a venit cu încă o porpunere de teren, cea de-a patra, tot în zona stadionului “Dan Păltinișanu”.

Consiliul Județean Timiș are Planul Urbanistic Urban aprobat conform solicitărilor Companiei Naționale de Investiții. Am realizat și PUZ în Giroc, la intrare în Giroc, pe terenul consiliului județean, avem toate documentațiile puse la punct. Legat de acest obiectiv deosebit de important pentru județul Timiș, cred că ar trebui să depășim orice origoliu și ambiție politică. De aceea, din punct de vedere al consiliului județean și al partidului pe care-l reprezint am transmis foarte clar că dacă Compania Națională de Investiții va lua decizia ca terenul pus la dispoziție de Primăria Timișoara va fi pretabil pentru realizarea unei astfel de investiții, vom acorda tot sprijinul. Dar la acest moment, Consiliul Județean Timiș este singura instituție care a pus dosarul complet la dispoziție pentru realizarea investiției. Din păcate, Primăria Timișoara, nu vreau să greșesc, dar cred că este la a patra suprafață de teren pusă la dispoziție și nu știm dacă se încadrează în solicitările CNI”, a spus miercuri, 2 august, președintele CJT, Călin Dobra.

Sala Polivalentă a Timișoarei ar urma să aibă 16.000 de locuri și va fi realizată cu bani de la Compania Națională de Investiții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *