Terenul din Calea Aradului recuperat recent de Primaria Timisoara, transformat in mini-gradina urbana

Terenul din Calea Aradului recuperat recent de Primaria Timisoara, transformat in mini-gradina urbana

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

O mini-grădină publică a apărut în Calea Aradului, pe terenul recuperat recent de Primăria Timișoara. Instituția a amenajat o alee cu bănci. Mai mult, miercuri dimineața au fost plantați trei platani, zece forsiția, 20 de aluni și 40 de hortensii.

Redăm timișorenilor această parcelă de spațiu verde care până acum câteva zile a fost îngrădită și folosită de familia care locuiește acolo. E o zonă care are nevoie de zone verzi și mă bucur că, la fel ca în cazul străzii Cezar sau a malului Begăi, și acest teren recuperat va fi folosit de toți timișorenii. De fapt, aceasta este adevărata miză a recuperării patrimoniului orașului: să transformăm aceste terenuri în locuri deschise timișorenilor”, a declarat primarul Dominic Fritz.

O parcelă largă de spațiu verde aferentă tramei stradale de pe Calea Aradului a fost recuperată de Primăria Timișoara în urma unei acțiuni ce a avut loc acum două săptămâni. Terenul de pe Calea Aradului 63 fusese îngrădit și transformat în curte privată, iar accesul a fost restricționat pe domeniul public. Primăria a demolat gardul și a restabilit accesul public pe acest spațiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *