Temperaturi ridicate la început de primăvară, apoi vremea se răcește, în Banat

Temperaturi ridicate la început de primăvară, apoi vremea se răcește, în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Avem parte de o vreme nebună la început de primăvară, în vestul țării.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că, până la sfârșitul acestei săptămâni, se vom bucura de vreme deosebit de frumoasă. Din păcate, de sâmbătă, temperaturile vor scădea în vestul țării.

La începutul primei săptămâni valorile termice diurne vor fi în creștere treptată, astfel că în perioada 3-5 martie vremea va fi caldă, cu maxime medii de 14…16 grade, apoi se va răci brusc, iar media temperaturilor diurne se va situa în jurul a 6…7 grade, în intervalul 6-8 martie. După 9 martie regimul termic va fi în ușoară creștere spre valori apropiate de normalul perioadei, medii ale maximelor de până la 10…11 grade. Temperaturile minime se vor situa în medie între 0 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 7-10 martie când vor fi mai scăzute, spre medii de -3…-2 grade“, a transmis ANM.

Începând cu data de 5 martie și până la sfârșitul intervalului de referință, local și temporar, se vor semnala precipitații slabe cantitativ, în Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *