Temperaturi de primăvară, la Timișoara, în următoarele două săptămâni

Temperaturi de primăvară, la Timișoara, în următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de temperaturi de primăvară, în prima parte a lunii februarie, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în vestul țării, iar veștile sunt excelente.

În perioada 4 – 9 februarie regimul termic nu va avea fluctuații semnificative, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 6…8 grade și minime între -2 și 2 grade. În intervalul 10 – 12 februarie vremea va deveni caldă, cu valori termice maxime, în medie regională, de 9…11 grade și minime de 0…2 grade, dar începând cu 13 februarie, tendința temperaturii aerului va fi de ușoară scădere spre maxime de 7…8 grade și minime de -2…-1 grad“, au informat meteorologii.

În Banat, se vor semnala precipitații slabe cantitativ, pe arii restrânse în 4 și 5 februarie și cu caracter local și temporar, începând cu data de 11 februarie.

La Timișoara, vremea va fi frumoasă în următoarele zile. De altfel, în weekend, termometrele vor arăta și 12 grade Celsius.