Teapa la piata de langa stadion! Se dau agricultori, dar marfa o cumpara din Piata de Gros

Teapa la piata de langa stadion! Se dau agricultori, dar marfa o cumpara din Piata de Gros

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au verificat, în acest sfârșit de săptămână, modul în care se desfășoară actele de comerț la piața volantă din parcarea de la Stadionul Dan Păltinișanu.

Astfel de verificări au loc periodic atunci când se desfășoară piața respectivă. În cursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, polițiștii locali au depistat un producător agricol care vindea mai multe produse precum legume în incinta pieței, dar despre care, la verificări, a declarat că au fost achiziționate din Piața de gros.

Comerciantul a fost sancționat conform HCL 129/2014 modificată cu sancțiune de 2000 lei. De asemenea, conform aceleiași hotărâri de Consiliu Local, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante de pe raza municipiului Timișoara pentru o perioadă de 12 luni de la data aplicării sancțiunii, în cazul în care va fi depistat încălcând interdicția fiind din nou sancționat iar produsele urmând a fi ridicate în vederea confiscării”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali atrag atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a nu fi sancționați și pentru a nu li se interzice dreptul de a practica acte de comerț în piețele volante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *