Taximetriștii din Timișoara protestează la București

Taximetriștii din Timișoara protestează la București

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Taximetriștii din Timișoara protestează mut și au lipite afișe pe geamuri cu mesajul: Stop legea VTS. Protest autorizat în 17 aprilie. Prin urmare, miercuri, ei vor fi prezenți în fața guvernului la cea mai mare manifestare împotriva legii VTS.

Tot ce este galben susține: Stop VTS. Avem legea 38 din 2003. Nu se poate face o nouă lege cu dedicație celor ce fac același serviciu și care trebuie să se supună legii din domeniu. România este galbenă. Corporațiile să se autorizeze ca și cei autorizați, dacă nu, să plece de unde au venit”, este mesajul taximetriștilor.

Săptămâna asta sau cealaltă se încearcă adoptarea VTS-ului printr-o ordonanță de urgență. “Cred ca ați înțeles cu toții ca pe data de 17 aprilie trebuie să fim cât mai multi în stradă să interzicem transportul alternativ. Separat de orice federație sau confederație acesta este protestul nostru și așa va fii pana când ilegalitatea va fii înfrântă. Apărați va ceea ce este al vostru renunțați la câteva zile de muncă pentru viitorul vostru și al copiilor voștri. Veniți pe 17 aprilie pregătiți sa nu dați înapoi pana nu se va pedepsi de către autorități transportul ilegal de persoane”, îndeamnă taximetriștii.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *