Taximetrist la spital dupa un impact violent, la Timisoara

Taximetrist la spital dupa un impact violent, la Timisoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a făcut praf o mașină care circula regulamentar. Șoferul nevinovat, un taximetrist, a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13, pe strada Hașdeu din Timișoara. Un tânăr nu a mai reușit să-și controleze mașina și a intrat într-un taxi care circula regulamentar. Accidentul a fost observat de un echipaj de pompieri care se întorceau de la o altă intervenție și care a solicitat în sprijin o autosanitară SMURD, care l-a preluat pe șoferul de taxi.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani circula pe strada Hașdeu dinspre Bv Cetății înspre strada Nera și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar pe sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 66 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.