Taximetrist înjurat și agresat la Timișoara. Ce s-a întâmplat

Taximetrist înjurat și agresat la Timișoara. Ce s-a întâmplat

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Cursa unui șofer de taxi s-a încheiat la Poliție în această dimineață, după ce un client a refuzat să plătească și a aruncat cu un ghiveci de flori și o cărămidă după acesta.

Un taximetrist a preluat o comandă de la Pensiunea Anette din Covaci. Patru bărbați au urcat în mașină, trei dintre ei au rămas în Calea Aradului, iar ultimul la o altă adresă și trebuia să achite cursa. Nu s-a întâmplat așa. La destinație bărbatul în loc să plătească cursa a început să îi aducă injurii șoferului, apoi s-a dat jos din mașină. Povestea nu s-a terminat. Clientul a început să arunce cu un ghiveci de flori și o cărămidă după șofer. Taximetristul a depus plângere la Poliție.

„Colegul a luat niște clienți din Covaci de la Pensiunea Anette, patru domni, trei i-a lăsat în Calea Aradului. La ultimul când i-a scos bonul, clientul i-a cerut stampilă, i-a ștampilat bonul  și când i-a dat bonul, cursa era 51 de lei, clientul i-a dat un leu șoferului. Clientul a început să îl înjure și a coborât din mașină. Clientul a aruncat în șofer cu un ghiveci de flori și o cărămidă. Pe drum clientul s-a purtat bine”, ne-a declarat dispecera de la firma de taxi.

Sursa foto: Timisoreni.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *