Tatăl bătăuș din Timiș, care i-a tras trei pumni colegului fiului său, la școală, reținut

Tatăl bătăuș din Timiș, care i-a tras trei pumni colegului fiului său, la școală, reținut

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Polițiștii din județul Timiș au reușit, astăzi, să-l prindă pe bărbatul care i-a tras trei pumni în zona capului colegului fiului său de 14 ani, chiar într-o sală de clasă.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș anunță că agresorul în vârstă de 43 de ani a fost depistat vineri, 2 februarie, de polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului“, transmite IPJ Timiș.

Reamintim că luni, între doi elevi de clasa a VIII-a a avut loc o altercație, la școală. Unul dintre elevi l-a chemat pe tatăl său în unitatea de învățământ, iar bărbatul i-a aplicat colegului fiului său trei lovituri cu pumnul în zona capului, chiar în sala de clasă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, profesorul era plecat în cancelarie cu catalogul, în timpul incidentului.