Tariceanu baga PSD in corzi, in Timis! Marius Craina candidat la Primaria Timisoara, Dorin Cutu – presedinte

Tariceanu baga PSD in corzi, in Timis! Marius Craina candidat la Primaria Timisoara, Dorin Cutu – presedinte

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este departe de a renunța la politică. Liderul ALDE s-a întâlnit joi,12 decembrie, cu 15 primari din PSD și 9 viceprimari. Întâlnirea de taină de la Cramele Recaș a fost departe de a fi una formală. Sub protecția anonimatului mai mulți primari prezenți la întâlnire ne-au spus ce decizii majore au fost stabilite.

Fostul manager al Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina și-a dat acordul pentru a fi candidatul ALDE la Primăria Timișoara. Anunțat inițial de PSD ca și posibil candidat la primărie, Craina va fi și președinte al organizației municipale ALDE. Foarte probabil actualul consilier județean PSD, Dorin Cutu o să fie președintele ALDE Timiș, în timp ce secretar general urmează să fie un alt social-democrat, Cătălin Sima, inspector șef la Garda Forestieră Timișoara.

Cel puțin zece primari PSD și-au dat acordul formal pentru a trece la ALDE. Și câțiva edili nemulțumiți din PNL Timiș ar putea migra către partidul lui Tăriceanu.

La întâlnirea din Timiș a fost prezent și actualul președinte interimar ALDE Timiș, fostul ministru Anton Anton. Tăriceanu pare convins că numire lui Dorin Cutu ca președinte al filialei ALDE Timiș va determina ca mare parte din cei aleși pe listele ALDE care erau deja cu un pas în PNL să rămână în partid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *