Târgul de turism e deschis și vă așteaptă, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara

Târgul de turism e deschis și vă așteaptă, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara

- in Economie, Locale, Stiri
0

Târgul de turism e deschis și vă așteaptă, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, în perioada 3 -5 martie 2017. Ofertele au reduceri între 10 și 30 la sută. Destinațiile? E greu să le enumerăm și să spunem care ar fi mai frumoase. Toate sunt perfecte pentru vacanțele din 2017.

În cadrul evenimentului, organizatorii au pus bazele unei dezbateri, pentru Timișoara 2021.“Ne propunem o sinergie, păreri pentru a ne apuca de treabă. Este Timișoara Capitală Culturală Europeană de câteva luni bune și folosim acest prilej în care ne adunăm cu toții la un loc la acest târg de turism, pentru a dezbate pentru pentru a ne întâlni cu specialiști în domeniu. În general vin turiști pentru business, iar numărul de înnoptări este mic. Hotelurile sunt pline, dar sunt pline de luni până vineri în perioada în care se face business în Timișoara. Foarte mult este scăzut gradul de umplere a hotelurilor în weekend. Și trebuie să facem cumva ca măcar turiștii care vin pentru business să facă și un post-tour să mai rămână puțin”, spune Gabriela Petcana, membru ANAT.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România organizează anul acesta cea de-a patra ediție a evenimentului. Târgul se desfășoară la CRAFT, în perioada 3-5 martie, între orele 10.00 – 19.00.