Târgul Apicol Ghiroda -Timişoara a ajuns la ediția a VII-a

Târgul Apicol Ghiroda -Timişoara a ajuns la ediția a VII-a

- in Actualitate, Agricultura, Locale, Stiri
0

Primăria Comunei Ghiroda, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Albine din România – Filiala Timiş, organizează în perioada 11 – 12 martie 2017, manifestarea „Târgul Apicol Ghiroda -Timişoara – ediţia a-VII-a ”.

“Cu acest prilej vă adresăm invitaţia de a participa la acest târg în dorinţa de a promova apicultura şi consumul de produse apicole, precum şi din dorinţa de a veni in sprijinul apicultorilor în vederea aprovizionării acestora cu echipamente, accesorii, utilaje şi ambalaje apicole”, îndeamnă organizatorii. Scopul evenimentului este de a promova apicultura şi consumul de produse apicole, precum şi dorinţa de a veni in sprijinul crescătorilor de albine, în vederea aprovizionării acestora cu echipamente, accesorii, utilaje şi ambalaje apicole.

Deschiderea oficială a Târgului Apicol Ghiroda –Timişoara va avea loc sambată, 11 martie , la ora 10,00, în prezenţa oficialităţlor centrale, locale şi judeţene. Comunicările ştiinţifice, dezbaterile şi discuţiile pe teme apicole se vor desfăşura în incinta Căminului Cultural Ghiroda. Târgul reuneşte producători şi comercianţi de produse apicole din România şi din strainătate (Serbia, Ungaria, Croaţia, Germania), principalele produse comercializate fiind faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi, utilaje şi accesorii, hrană, medicamente şi biostimulatori pentru albine, miere, polen, ambalaje pentru miere, cosmetice etc. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *