Târg de Crăciun caritabil, la Iulius Town Timișoara

Târg de Crăciun caritabil, la Iulius Town Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Timișorenii sunt așteptați din nou, la un târg aparte, în care vor fi implicate câteva zeci de membre ale comunităţii MMTCG, care îşi vor prezenta produsele (majoritatea hand made) într-un cadru organizat, cu acces liber pentru toţi cei interesaţi.

Găzduit, în acest an, de Iulius Mall Timișoara (zona de lângă Cinema City), târgul se va întinde pe durata a două zile – 14 și 15 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Dorim să menținem tradiția celorlalți ani, să arătăm comunității ce lucruri minunate pot să realizeze doamnele din grupul nostru. Mai mult, pentru că ne dorim să surprindem în mod plăcut comunitatea, dorim să organizăm și o tombolă pentru toți cei care ne vor vizita și vor cumpăra ceva de la noi”, spune fondatoarea grupului, Bianca Potyesz, ce va fi prezentă, totodată, la eveniment.

Evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru toată lumea să achiziţioneze cadouri inedite de Crăciun, de la ornamente de sezon, la bijuterii, jucării, produse cosmetice, produse dedicate unui stil de viaţă sănătos, dulciuri handmade etc.

Un aspect important al acestui eveniment este acela că atât expozantele, cât şi vizitatorii, vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani pentru cazul social susţinut de MMTCG respectiv pentru Asociația Little People, în fiecare an fiind susținute cazuri sociale speciale. Vă aşteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de acest eveniment, să facem poze şi multe cumpărături!”, îndeamnă MMTCG Timișoara.