Preşedintele PNŢCD Timiş, Vali Moldovan visează frumos după ce a refuzat trocul cu PRM

Preşedintele PNŢCD Timiş, Vali Moldovan visează frumos după ce a refuzat trocul cu PRM

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PNŢCD a fost partidul care timp de 16 ani a avut primar la Timişoara şi mult timp vicepreşedinte la CJT. Vremurile în care Ciuhandu defila în capitala Banatului probabil nu se vor mai întoarce niciodată. Ambiţiile însă rămân. Recent, preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan a refuzat o propunere venită de la liderul PRM Timiş, Grigore Trif, prin care cele două partide să candideze pe liste comune sau să se ajute în judeţ. Moldovan este sigur că PNŢCD poate renaşte în Timiş. De unul singur.

Pe 22 aprilie PNŢCD îşi va lansa candidaţii la primăriile din judeţ la Timişoara. Locaţia nu a fost încă stabilită.

„Nici nu putem concepe să nu intrăm în Consiliul Local Timişoara, dorim şi sperăm însă în revenirea în Consiliul Judeţean Timiş. Vom avea liste în 50 de localităţi din Timiş, sperăm ca la final să trecem însă chiar de 60 de localităţi. Acum patru ani depuneam liste doar în 36 de localităţi din Timiş. (…) Au fost propuneri venite de la alte partide: UNPR, PRM, dar am decis să mergem singuri pe liste”, a spus preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan. Acesta va candida pe primul loc pe listele PNŢCD la Consiliul Judeţean Timiş. Pe listele pentru Consiliul Local Timişoara primul loc îi este rezervat fostului secretar general PMP Timiş, Căiţă Panici.

Optimist, Valentin Moldovan susţine că PNŢCD va câştiga sigur primăria din Ghiroda avându-l drept candidat pe actualul primar, Vasile Cădariu, dar are speranţe mari şi într-un alt fost fief PNŢCD, Mănăştiur şi chiar la Sînandrei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *