Țărăniștii din Timiș se pregătesc să strângă semnături pentru candidatura Elenei Udrea

Țărăniștii din Timiș se pregătesc să strângă semnături pentru candidatura Elenei Udrea

- in Locale, Politica, Recomandari
0

La dorința președintelui Aurelian Pavelescu, PNȚCD va face o alianță electorală cu PMP. Va fi o alianță care va viza strict candidatura  fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, la alegerile prezidențiale. În teritoriu semnăturile vor începe să fie adunate din septembrie.

Biroul Permanent Județean al PNȚCD Timiș va fi convocat în două săptămâni. Aici se va decide în cel fel, țărăniștii din Timiș o pot susține pe Elena Udrea. Una dintre misiunile cele mai delicate pe care le vor primi țărăniștii din întreaga țară va fi strângerea de semnături pentru candidatura fostului ministru.

“Mâine va fi o ședință a Comitetului Național de Conducere al PNȚCD. Probabil se va vota pentru o alianță electorală cu PMP. Eu unul nu am nicio poziție. Voi discuta cu organizația din Timiș și în două săptămâni vom convoca un birou județean. Domnul președinte mi-a transmis doar că este vorba despre o alianță electorală, nu fuziune sau altceva”, ne-a spus Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș.

Alianța electorală PMP – PNȚCD și angrenarea țărăniștilor în lupta pentru prezidențiale vine în urma unei discuții în trei: Traian Băsescu, Elena Udrea, Aurelian Pavelescu.

 

sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *