Tânărul din Gorj care a înjunghiat un taximetrist, la Timișoara, pentru a vedea “cum e să omori un om”, arestat preventiv

Tânărul din Gorj care a înjunghiat un taximetrist, la Timișoara, pentru a vedea “cum e să omori un om”, arestat preventiv

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Tânărul în vârstă de 22 de ani, din județul Gorj, care a încercat să omoare un taximetrist, la Timișoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tâlhărie.

Vă reamintim că taximetristul de 24 de ani a preluat un client din fața Hotelului Continental, care a solicitat să fie dus în Prințul Turcesc. Clientul, un tânăr de 22 de ani din județul Gorj, i-a cerut taximetristului, la un moment dat, să tragă pe dreapta. Imediat, acesta a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe șofer în gât și spate. Apoi a furat tableta din mașină și s-a făcut nevăzut.

Mai mulți taximetriști, chemați de șoferul rănit, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Timișoara, au venit imediat în zonă și împreună cu polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor.

În timpul audierilor, tânărul din Gorj le-a povestit polițiștilor că l-a înjunghiat pe taximetrist pentru a vedea “cum e să omori un om”.