Tânără tâlhărită pe o stradă din Timișoara. A fost amenințată cu un cuțit și lăsată fără portofel de un băiat de 19 ani

Tânără tâlhărită pe o stradă din Timișoara. A fost amenințată cu un cuțit și lăsată fără portofel de un băiat de 19 ani

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un tânăr un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În 1 mai, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 08:30, în timp ce se deplasa pe o strada din Timișoara, ar fi fost amenințată cu un obiect tăietor-înțepător de către o persoană necunoscută, în scopul de a sustrage bunuri, deposedând-o ulterior de portofelul pe care l-ar fi avut în rucsac, cu suma de aproximativ 300 de lei, carduri și acte personale, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, la data de 20.05.2024, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 19 ani. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri“, a transmis IPJ Timiș.

În urma administrării probatoriului în cauză, luni, 20 mai, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Marți, 21 mai, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului, în vârstă de 19 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *