Tânără de 19 ani rănită și abandonată de șoferul care a făcut accident și a fugit. Bărbatul era puțin băut și a ajuns cu mașina într-un canal

Tânără de 19 ani rănită și abandonată de șoferul care a făcut accident și a fugit. Bărbatul era puțin băut și a ajuns cu mașina într-un canal

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din Gătaia au fost sesizați, azi noapte, de către o femeie cu privire la faptul că, în calitate de pasager, a fost victima unui accident rutier pe DJ588 A, în localitatea Berecuța.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la ieșirea din localitatea Berecuța, pe Dj 588A, conducătorul auto nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un canal. Conducătorul auto părăsise locul accidentului fără încuviințarea Poliției. Victima, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto, în vârstă 34 de ani, a fost depistat la un imobil din localitatea Berecuța. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea mostrelor biologice“, spune IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporala din culpă”, “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și “refuzul de prelevare mostre biologice”.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *