Tanar de 20 de ani a “zburat” pe o sosea din Banat cu 175 km/h

Tanar de 20 de ani a “zburat” pe o sosea din Banat cu 175 km/h

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
viteza

Nici nu și-a luat bine permisul de conducere, că a și călcat bine pedala de accelerație. S-a întâmplat în weekend, când polițiștii cărășeni au prins un tânăr de 20 de ani în timp ce zbura pe șosea cu viteza de 175 de km/h.

Din păcate și în acest weekend am înregistrat recorduri nedorite și punerea în pericol a altor participanți la trafic. Astfel, pe raza localității Bucoșnița, operatorii radar au fost surprinși de un conducător auto de 20 de ani din comuna Sacu care a “zburat” cu un autoturism cu viteza de 175 de km/h într-o zonă unde viteza maximă permisă era de 70 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat cu 1305 lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru trei luni”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, pentru reper24.ro.

Nici un bărbat de 66 de ani din Timișoara nu a dat dotdovadă de prea multă “maturitate”. Acesta a fost surprind de aparatul radar în localitatea Mehadia conducând cu 150 km/h și efectuând o depășire neregulamentară. Bărbatul a fost sancționat cu 1885 lei și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.