Tânăr cu două plicuri de substanțe interzise la el, depistat de polițiștii locali în tramvaiul 6

Tânăr cu două plicuri de substanțe interzise la el, depistat de polițiștii locali în tramvaiul 6

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au acționat și în această săptămână pe mijloacele de transport în comun pentru prevenirea furturilor din buzunare, depistarea persoanelor care nu respectă normele de conviețuire socială în mijloacele de transport în comun, distrug echipamentele, consuma băuturi alcoolice, apelează la mila publică etc.

Așadar, miercuri, în jurul orei 11.30, în timp ce se aflau în tramvaiul 6, între stația STPT Piața Maria și Catedrala Mitropolitană, polițiștii locali au observat un bărbat care avea un comportament suspect, fiind agitat, motiv pentru care s-a trecut la legitimarea sa.

Polițiștii locali au constatat că bărbatul are 33 de ani și are domiciliul în Timișoara. La efectuarea controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite două plicuri cu substanțe vegetale susceptibile a face parte din categoria celor interzise. Bărbatul a declarat că este dependent de aceste substanțe, care îl calmează când le consumă. Cel în cauză a fost condus la Sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara în vederea întocmirii documentației de înaintarea a cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri“, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Tot în cadrul acțiunilor din această săptămână, pe mijloacele de transport în comun, mai multe persoane din categoria celor fără adăpost au fost transportate la centrul de pe Strada Telegrafului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *