Tânăr arestat după ce a tâlhărit un taximetrist, la Timișoara

Tânăr arestat după ce a tâlhărit un taximetrist, la Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Un tânăr a ajuns după gratii sâmbătă, 12 ianuarie, pentru că a tâlhărit un taximetrist din Timișoara. Totul s-a întâmplat în data de 12 noiembrie, însă individul a fost prins abia vineri, 11 ianuarie, de polițiștii de frontieră de la Curtici.

În fapt, la data de 12 noiembrie 2018, doi bărbaţi ar fi solicitat un taximetru pentru a-i transporta la o anumită destinaţie, iar din cauza faptului că erau în stare de ebrietate, conducătorul taximetrului a refuzat să-i transporte. În urma unei altercaţii verbale şi, folosind violenţa, bărbaţii l-au dat afară din autoturism şi au pornit la drum, iar pe strada Polonă din municipiul Timişoara au acroşat un alt autoturism parcat, totodată părăsind şi taximetrul“, a informat IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie califacată, tânărul, de 25 de ani, fiind arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii încearcă să dea de urmele și celui de-al doilea bărbat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *