Tăierile ilegale de pădure s-au intensificat! Mai mulţi hoţi de lemne prinşi de poliţişti

Tăierile ilegale de pădure s-au intensificat! Mai mulţi hoţi de lemne prinşi de poliţişti

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Pe strada Ardealului din Caransebeș, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală au identificat un bărbat de 31 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,5 mc material lemnos de foc, specie carpen, fără a deține aviz de însoțire. Bărbatul a fost sancționat contravențional iar lemnul de foc a fost confiscat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că materialul lemnos transportat de bărbat a fost tăiat ilegal de doi tineri în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, din pădurea comunală Obreja, motiv pentru care, pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală și furt de arbori.

“În localității Voislova, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Rusca Montană, care transporta 1 mc lemn de foc, esență fag, fără a deține documentele prevăzute de lege.  Materialul lemnos a fost confiscat iar tânăra a fost sancționată contravențional”, a informat agent şef adjunct Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt IPJ Caras Severin.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *