Tabara sotului Simonei Amanar tine la secret lista cu candidatii pentru sefia PNL Timisoara. E nebunie de candidaturi si probabil nu va lipsi circul

Tabara sotului Simonei Amanar tine la secret lista cu candidatii pentru sefia PNL Timisoara. E nebunie de candidaturi si probabil nu va lipsi circul

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Înghesuială mare pentru șefia PNL Timișoara. Sâmbăta aceasta este o nouă rundă de alegeri pentru filiala municipală. Alegerile cu scandal din 3 iulie au fost câștigate de Raul Ambruș, dar anulate mai apoi. Din nou sunt două tabere care se luptă… în cât mai mulți candidați. În tabăra Ambruș – “răzvrătiții” sunt șapte candidați înscriși pentru șefia PNL Timișoara. Și cum “răzvrătiții” să aibă mai mulți candidați decât cealaltă tabără? În tabăra lui Cosmin Tabără se vehiculează că ar fi 12 candidați înscriși. Numai că lista este secretă. Nu a fost anunțat nici măcar candidatul principal – Cosmin Tabără, soțul mult mai celebrei Simona Amânar.

Sâmbătă, 24 iulie, a fost ultima zi de înscrieri pentru șefia PNL Timișoara. Cu o zi înainte și-au anunțat candidaturile “răzvrătiții”: Raul Ambruș, Claudiu Chira, Mariș Daniela, Munteanu Adina, Pîrva Cantemir, Neșcu Ioan Viorel, Stoica Dan Alexandru, unii dintre ei fiind suspendați.

De partea cealaltă, tabăra Tabără nici măcar candidatul principal nu a fost anunțat, chiar dacă s-a înscris, în secret. La fel de secretă e și lista lungă de candidați pentru șefia PNL Timișoara. 12 mai exact. A mai fost “scăpat” ușor câte un nume, în afară de cel al soțului Simonei Amânar. Unul dintre ei este Grigore Grigoroiu care și-a anunțat mândru candidatura pe Facebook. Un al nume ar fi Lorenzo Barabas, consilier local, Adrian Lulciuc sau subprefectul. Ovidiu Drăgănescu. Cel mai probabil candidează toți consilierii locali din tabăra Tabără. Lista secretă cu candidații ținuți la secret va deveni totuși publică sâmbătă, 31 iulie, la alegerile liberalilor din Timișoara. Iepurașii se vor retrage probabil înainte de alegeri și vor ceda voturile celor doi favoriți: Raul Ambruș și Cosmin Tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *