Sute de timișeni sunt amendați zilnic pentru că nu poartă mască de protecție

Sute de timișeni sunt amendați zilnic pentru că nu poartă mască de protecție

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii verifică în continuare dacă timișenii respectă măsurile și interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, la activităţi au participat 347 de forţe de ordine, care au verificat 264 de societăți comerciale, 126 de mijloace de transport persoane, dintre care 50 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 4000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 402 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 116.500 de lei. Dintre acestea, 347 de sancțiuni contravenționale în valoare de 100.250 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.250 pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *