Sute de pachete de ţigări de contrabandă şi parfumuri contrafăcute depistate de jandarmi în Piaţa Flavia

Sute de pachete de ţigări de contrabandă şi parfumuri contrafăcute depistate de jandarmi în Piaţa Flavia

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare mărfuri contrafăcute şi de contrabandă în piaţa Flavia din Timişoara.

Astfel, la intrarea în piaţă, o femeie de etnie rromă în vârstă de 30 de ani, avea asupra ei câteva seturi de cuţite şi parfumuri de o calitate îndoielnică. La vederea jandarmilor, aceasta a încercat să ascundă sub fuste, atât câteva seturi de cuţite, cât şi cele 11 „parfumuri” contrafăcute. După cele câteva momente în care a încercat să se victimizeze, femeia a scos toată marfa pe care o avea dosită. „Parfumurile”de damă şi bărbăteşti, au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele acesteia fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Tot în zona pieţei, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, i-au depistat  pe numiţii I.A. în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Arad şi pe F.C. în vârstă de 49 de ani care ofereau spre comercializare, 3200 respectiv, 3600 ţigarete de contrabandă. Întreaga cantitate de 6800 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii timişoreni, pe numele femeii şi al bărbatului fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

În jurul orei 11.00, jandarmii au depistat-o pe S.V. în vârstă de 35 de ani, domiciliată în Timişoara, care comercializa alcool etilic concentraţie 96% şi cafea cu marcaj necorespunzător, de pe capota autoturismului personal. A fost luată măsura ridicării în vederea confiscării mărfurilor în vederea confiscării şi predarea acestora Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, instituţie care va stabili valoarea sancţiunii contravenţionale care urmează să i-o aplice femeii.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *