Sute de lucrări înscrise în concursul “3 R – Reducere, Refolosire, Reciclare a deșeurilor” Foto

Sute de lucrări înscrise în concursul “3 R – Reducere, Refolosire, Reciclare a deșeurilor” Foto

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Demarat la începutul lunii martie, concursul ,,3 R – Reducere, Refolosire, Reciclare a deșeurilor” organizat de RETIM, ADID TIMIȘ în parteneriat cu Zonă în Dezvoltare Dinamic Plus Timișoara se bucură de un real succes în rândul elevilor.

S-au înscris peste 700 de elevi din clasele 0-XII din peste 30 unități de învățământ din zonele 0 Ghizela și 1 Timișoara.

Scopul concursului este informarea și conștientizarea conceptului de reducere, refolosire, reciclare a deșeurilor, atât de la școală cât și acasă.

Concursul 3R se bucură de un real succes, înscriindu-se peste 700 de elevi. Lucrările realizate sunt creative și interesante. Ne bucurăm că reușim să angrenăm elevii și cadrele didactice în acest gen de educație ecologică“, transmite directorul ADID Timiș, Romeo Ursu.

În aceste zile sunt colectate lucrările înscrise în concurs, iar jurizarea lucrărilor se va realiza în perioada 26-31 martie. Juriul este format din reprezentanți ai ADID TIMIȘ, RETIM și Zonă în Dezvoltare Lions Dinamic Plus Timișoara.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați în 1 aprilie, iar premiile vor fi distribuite începând cu 2 aprilie 2021, prin intermediul partenerului Zonă în Dezvoltare Lions Dinamic Plus Timișoara.

Premiile oferite de către organizatori sunt:

  • 21 Biciclete
  • 21 Trotinete freestyle
  • 21 Seturi role
  • 100 Rucsacuri

Premii de participare, în limita următoarelor cantități:

  • 150 bidoane de apa reutilizabile
  • 150 sepcuțe
  • 100 de sacose reutilizabile din material reciclabil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *