Sute de biciclişti, nemulţumiţi că nu mai au voie să pedaleze prin centrul Timişoarei, au PROTESTAT în această seară FOTO

Sute de biciclişti, nemulţumiţi că nu mai au voie să pedaleze prin centrul Timişoarei, au PROTESTAT în această seară FOTO

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
biciclisti

Biciclişti de toate vârstele şi-au dat întâlnire, în această seară, în faţa catedralei mitropolitane, pentru a participa la o acţiune de protest faţă de interzicerea pedalării în centrul Timişoarei. În jurul orei 18.45, sute de participanţi au pornit în plimbare pe lângă biciclete prin Piaţa Victoriei, în sunetul claxoanelor.

Manifestanţii nu au uitat acasă şi afişele, pe care erau scrise mesaje precum “Trec prin centru cu bicicleta”, “Biciclist rău”, “Sunt biciclist în Timişoara”, sau “Merg cu bicicleta la muncă”.

În jurul orei 19.00, bicicliştii au ajuns şi pe strada pietonală Mărăşeşti, pe care nu mai au voie să pedaleze. Poliţiştii locali au urmărit de la distanţă acţiunea de protest, însă nu au intervenit. Bicicliştii au ajuns apoi pe strada Gheorghe Lazăr, Piaţa Libertăţii şi s-au oprit pe platoul din faţa Operei.

“Nu trebuie să suferim toţi bicicliştii din cauza unora care nu ştiu să respecte în trafic. În toate marile oraşe ale Europei, bicicliştii pot circula prin zonele centrale, este încurajat mersul pe bicicletă”, a spus unul dintre participanţii la acţiunea de protest “Plimbare prin centrul Timişoarei pe lângă biciclete”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *