Supuran se lipește de ciolan. Șeful ARR Timiș ar face orice să rămână pe funcție

Supuran se lipește de ciolan. Șeful ARR Timiș ar face orice să rămână pe funcție

- in Actualitate, Locale, Recomandari
0

Directorul ARR Timiș, Sorin Supuran, unul dintre cei trei șefi de deconcentrate liberali din Timiș care sunt încă pe funcții încearcă să-și joace șefia la două capete. După ce și-a organizat de unul singur concursul pentru funcția de director ARR, Supuran a intrat într-o campanie agresivă atât pe teren, cât și în mediul virtual, pe pagina sa de Facebook. El îl susține pe candidatul opoziției la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis (ACL). Exact cum îi stă bine unui reprezentant al guvernului în teritoriu… Sursele noastre susțin că vicepreședintele PNL Timiș, Sorin Supuran este pregătit acum pentru orice.

Dacă Iohannis câștigă alegerile, directorul ARR Timiș crede că este acoperit după campania asiduă pe care a făcut-o pentru acesta. Dacă Ponta câștigă alegerile, Sorin Supuran ar fi gata să facă pasul spre PLR al lui Tăriceanu și să-și păstreze funcția în urma unei înțelegeri post-electoral PSD – PLR. Ar fi însă mai delicat. Supuran a declarat în repetate rânduri că nu va părăsi sub nicio formă PNL și nu s-a sfiit să pună bețe în roată PSD atunci când a avut ocazia.

Intrarea lui Supuran în PLR în cazul unui eșec a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale este privită cu scepticism inclusiv de liderul PLR Timiș, senatorul Petru Ehegartner.

„Nu m-am întâlnit cu Sorin Supuran nici în perioada campaniei și nici cu mult timp înainte. Nu am avut nici o întâlnire, nici o conversație telefonică măcar. Din câte știu domnul Supuran a contrazis la un moment zvonurile că ar veni spre noi”, ne-a declarat senatorul Petru Ehegartner.

Șefii PSD din Timiș i-au semnat deja condamnarea lui Supuran. Președintele PSD Timiș, Titu Bojin susține că este o chestie de timp până când Supuran va fi înlăturat de la șefia ARR Timiș. Cel mai probabil în locul său va ajunge social-democratul Ioan Mateescu, ce a condus și în trecut ARR Timiș. Pentru funcția de director la RAR Timiș, instituție condusă de liberalul Cosmin Costa favorit este consilierul județean PSD, Deian Plavoșin. Ceva șanse păstrează și Dorin Cândea instalat recent pentru doar câteva ore în funcția de șef la RAR Timiș și apoi anunțat că trebuie să plece. Cândea ar mai putea ocupa și funcția de șef IMM Timiș, deținută la această oră de liberalul Adrian Pășcuță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *