Supuran renunta la STPT: “Voi continua sa vorbesc public despre toate problemele din societate”

Supuran renunta la STPT: “Voi continua sa vorbesc public despre toate problemele din societate”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Sorin Supuran, fostul șef al Societății de Transport Public Timișoara, a anunțat joi, 16 august, pe pagina de Facebook că nu va avea nici un “pact secret” cu nimeni și va continua seria dezvăluirilor legate de problemele societății. Supuran a fost demis din funcția de directorul după numai șapte săptămâni de când a preluat conducerea societății.

Dragi prieteni, revin cu o clarificare referitoare la afirmații ale unor persoane din zona publica, un exemplu fiind deputatul PSD, Alfred Simonis, potrivit cărora ar putea exista o negociere, înțelegere sau orice altceva între mine și primarul Nicolae Robu care sa ma facă sa opresc șirul lucrurilor pe care le am de spus despre situația de la STPT. Repet, m-am angajat sa schimb modul în care se face transport public în Timișoara, am încercat ca actul meu managerial sa fie transparent asa cum am promis din prima zi și am arătat permanent neconformitatile găsite. Atât cât am fost lăsat am făcut toate eforturile pentru a face din cetățenii Timișoarei parteneri reali în transformarea transportului public într-unul civilizat, demn de orașul nostru. Nu am avut și NU VOI AVEA niciun “pact secret’ cu nimeni, voi continua sa vorbesc public despre toate problemele din STPT, și sunt foarte multe, pentru ca am credința că timisorenii merita mai mult decât ce au avut pana acum“, a scris Supuran pe Facebook.

Supuran a făcut și o adresă către STPT, fostă RATT, prin care anunță că nu îşi dă acordul să mai fie desemnat administrator al STPT, nu doreşte să încheie contract de mandat, în calitate de administrator al STPT şi declară că renunţă la calitatea de administrator interimar al STPT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *