Suporterii din Timișoara au strâns banii pentru familiile micilor fotbaliști din Petroșani spulberați pe trecerea de pietoni

Suporterii din Timișoara au strâns banii pentru familiile micilor fotbaliști din Petroșani spulberați pe trecerea de pietoni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Un gest demn de toată lauda a fost făcut de către Asociația Suporterilor Timișoreni – Druckeria. Peste 30.000 lei au fost strânși în urma unei mobilizări exemplare. Banii au fost trimiși familiilor micilor fotbaliști de la clubul Jiul Petroșani 1919, care au fost implicați în groaznicul accident de la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut.

31.100 lei pentru Jiul! Astăzi vă putem confirma oficial că banii strânși în urma donațiilor voastre au fost transmiși pentru ajutorarea familiilor micilor fotbaliști de la Jiul Petrosani 1919 care au fost implicați în groaznicul accident de la sfârșitul lunii decembrie 2022. Vă reamintim că în acea zi nefastă șapte juniori de la Jiul au fost spulberați pe trecerea de pietoni în timp ce se întorceau de la serbarea de sfârșit de an organizată de clubul din Valea Jiului. Fie că ați donat prin virament bancar, revolut sau alte modalități de strângeri de fonduri, vă asigurăm pe fiecare în parte de respectul nostru profund. Mulțumiri deosebite le adresăm și grupurilor de suporteri care au susținut financiar cauza: Honor et Patria, T2 U Cluj, Sud Dinamo, Batalion Giroc și restul suporterilor din țară. Fotbalul ne leagă pe toți”, a transmis Druckeria.

Vă amintim că în urma accidentului din Petroșani care a șocat întreaga țară, un băiat de 11 ani a murit. Accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta nu avea permis de conducere și s-a urcat beat la volan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *