Super-artiști într-un super-spectacol, online, cu prilejul Crăciunului, la Timișoara

Super-artiști într-un super-spectacol, online, cu prilejul Crăciunului, la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sprijinul CJT, organizează, duminică, un mare spectacol online Gândul bun de sărbători, duminică seara, cu prilejul apropierii Cărciunului 2020.

Andreea Voica, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Mariana Anghel, Maria Didraga, Felicia Stoian, Maria Coman, Georgiana Necșa, Raluca și Oana Stanca, Ciprian Pop – sunt artiștii care, în seara zilei de duminică, 20 decembrie 2020, vor aduce în sufletele românilor care trăiesc în toate colțurile lumii Gândul bun de sărbători, într-o veritabilă gală folclorică.

Invitații Ansamblului Profesionist Banatul sunt protagoniștii ultimului spectacol din acest an organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș. Prin cântul lor, vor transmite tuturor urări și gânduri calde de sărbători. Mesajele soliștilor vocali vor fi amplificate de prestația instrumentiștilor și dansatorilor de la Ansamblul Banatul. Și de această dată, pentru a respecta măsurile de protecție sanitară impuse de pandemia de coronavirus, orchestra și corpul de balet vor fi într-o formula restrânsă. Sebastian Roșca este cel care îi va dirija pe instrumentiști, iar dansatorii vor fi coordonați de cuplul de maeștri coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu.

Spectacolul ”Gândul bun de sărbători” va începe la ora 19 și va fi transmis în direct, pe paginile de facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și Asociației ProDatina. Ca de fiecare data, artiștii îi invită pe spectatorii virtuali să își exprime în direct gândurile și speranțele și să transmită la rândul lor urări de sărbători. Interacțiunea dintre public și artiști, deși posibilă doar în variantă online, reprezintă cea mai bună măsură a aprecierii și respectului reciproc.

Evenimentul de cultură finanțat de Consiliul Județean Timiș va fi prezentat de Felicia Stoian.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *