Sunt șanse ca PNL să nu-l susțină pe Robu pentru un nou mandat de primar al Timișoarei

Sunt șanse ca PNL să nu-l susțină pe Robu pentru un nou mandat de primar al Timișoarei

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Veste proastă primită de Nicolae Robu. Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că persoanele care sunt trimise în judecată nu vor putea candida din partea partidului la alegerile locale. În această situație se află și primarul Timișoarei, care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu de către DNA.

Organizațiile județene trebuie să stabilească lista candidaților până în data de 1 martie. Decizia organizației județene trebuie votată în Biroul Permanent Național. Cu siguranță avem criterii de integritate prevăzute în statut, iar dacă cineva e trimis în judecată, nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizațiile”, a afirmat Ludovic Orban.

Pe de altă parte, Nicolae Robu nu crede că PNL nu-l va susține pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, pe motiv că nu a făcut nimic de care partidului să-i fie rușine.

Eu știu cum sunt criteriile de integritate, știu la ce se referă ele și toată conducerea cu care am avut discuții mi-a spus că nici vorbă să mă încadrez eu acolo. Eu sunt penelist și doresc să candidez din partea PNL și sper să candidez din partea PNL, pentru că nu am făcut nimic de care să se rușineze PNL, dimpotrivă, eu cred că am făcut lucruri cu care PNL se poate mândri. În câteva săptămâni, totul trebuie clarificat și ne vom adapta. Eu sunt convins că nimeni nu mă consideră pe mine ca povară pentru PNL, pentru că chiar nu sunt motive de așa ceva, a văzut o țară întreagă pentru ce sunt eu trimis în judecată”, a afirmat primarul Timișoarei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *