Succes românesc la Bruxelles! Raportul Mariei Grapini s-a votat în unanimitate

Succes românesc la Bruxelles! Raportul Mariei Grapini s-a votat în unanimitate

- in Locale, Social, Stiri
0

Implicarea europarlamentarului umanist, Maria Grapini, PURsl Timiș, în activitatea complexă din Parlamentul European este binecunoscută și recunoscută frecvent de către cei care știu să facă diferența între politicienii care muncesc efectiv și cei care nu .

Maria Grapini a avut, în tot acest răstimp, numeroase rapoarte, pe probleme importante ale Europei, fie în Comisia LIBE, fie în Comisia TRAN sau Comisia IMCO, pe care Parlamentul European le-a tratat cu seriozitate și, ulterior, le-a votat.

Miercuri, 23 ianuarie, umanista a strălucit din nou, la Bruxelles, pentru că a primit o nouă recunoaștere a efortului europarlamentar depus: în Comisia LIBE, raportul său (a fost raportor plin) pe tema “Asigurării controlului parlamentar asupra agențiilor descentralizate” a fost votat cu 54 voturi pentru, 0 abțineri și niciun vot împotrivă! Succesul româncei este cu atât mai mare cu cât unanimitatea se atinge foarte rar, chiar și în Parlamentul European.

Sunt foarte fericită! Am muncit mult, e un raport important pentru toate statele europene, evident și pentru România, pentru care lupt întotdeauna, care este prioritatea mea!  Am negociat amendamentele cu toate grupurile parlamentare, am fost ascultată și, iată, perfect înțeleasă, astfel că punctele mele de vedere n-au întâmpinat nicio opoziție.  Le mulțumesc europarlamentarilor cu care am colaborat îndeaproape, succesul nu este doar al meu, succesul de astăzi este al României!”, a transmis, de la Bruxelles, europarlamentarul umanist, Maria Grapini.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *