Succes răsunător al lui Titu Bojin la Conferința Națională a UNPR Timiș

Succes răsunător al lui Titu Bojin la Conferința Națională a UNPR Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Succes răsunător al lui Titu Bojin sâmbătă, 31 martie, la Conferința Națională a UNPR Timiș. E a fost reales în unanimitate de voturi -317 –în funcția de președinte al partidului.

Organizația Timiș va milita împotriva oricărei fuziuni. Eu îmi doresc ca domnul președinte național să spună că la alegerilor europarlamentare avem 5% sau să fie o alianță, dar fără fuziuni. Politica noastră de alianță în Timiș o știți o vedeți. De fiecare dată când avem ceva spunem. Niciunul dintre noi nu poate să tacă, mai ales Viorel Matei. Îl asigur și pe domul Răducanu și pe întreaga conducere de la nivel național că vom face tot ce trebuie și e bine pentru cetățenii din Timiș. Susținem acoaliția de guvernare PSD-ALDE-PMP susținem chiar proiectele domnului Robu atunci când trebuie și avem posibilitatea și vom face acest lucru în continuare. Trebuie să fim alături de oameni și de proiectele care vin în sprijinul lor, după aceea vorbim de doctrine politice, fiindcă oamenii vor vedea ce am făcut pentru ei și nu cu cine am ținut din punct de vedere politic. Așadar trebuie să ne gândim la cei în nevoi și lipsuri și să îi ajutăm”, a spus Bojin. Președintele reales își dorește 12.000 de membri în Timiș și 25.000 de voturi în 2020.

Ion Răducanu, (care sparge clanul…) șeful UNPR la nivel național, a spus: „Îl felicit pe domnul președinte Bojin și pe întreg Birou Județean. Vă rog să vă implicați. Banatul e fruntea, iar organizația din Timiș trebuie să fie prima și așa este. Noi suntem un partid românesc care nu poate să moară. Vă rog să stați alături de conducerea pe care ați ales-o astăzi, alături de președintele Bojin, care are capacitatea de a conduce organizația Timiș, fiindcă aceasta este mică față de ce organizație a condus în trecut, are și experiența conducerii CJT”.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *