Subprefectul Daniel Franțescu a ieșit pe teren să verifice locurile de joacă pentru copii

Subprefectul Daniel Franțescu a ieșit pe teren să verifice locurile de joacă pentru copii

Subprefectul Daniel – Cristian Franțescu împreună cu comisarii OPC au început verficările locurilor de joacă din județul Timiș. Săptămâna trecută, profesorii din cadrul sindicatului Spiru Haret Timiș au protestat în fața Instituției Prefectului, unde și-au revendicat drepturile și sporurile bănești. Dascălii au ridicat și problema spațiilor de joacă care se află într-o stare deplorabilă.

Astfel că, subprefectul de Timiș, Daniel – Cristian Franțescu, a dispus ca începând de luni, 4 martie, să fie controlate toate spațiile de joacă pentru copii în unitățile de învățământ  din județ.  “Am demarat astăzi, însoțit de comisarii O.P.C Timiș, acțunea de verificare a locurilor de joacă pentru copii, amplasate în parcuri și în incinta unităților de învățământ. Scopul acțiunii îl reprezintă constatarea eventualelor disfuncționalități sau neconformități existente, în vederea corectării lor. Acțiunea se va desfășura pe o perioada de două luni, timp în care vor fi verificare toate parcurile din județul Timiș!”, a scris subprefectul de Timiș, Daniel – Cristian Franțescu pe Facebook.

În Timiș sunt aproape 600 de unități de învățâmânt preuniversitar, dintre care grădinițele și școlile gimnaziale vor fi controlate începând de luni, 4 martie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *